onsdag 2 januari 2013

En bild


För tillfället är jag inne i en period där jag söker input genom böcker och verkligheten. Så jag har få riktigt färdigformulerade tankar att skriva här.

I stället passar jag på att lägga upp en bild. Den är tagen på ett lågprisvaruhus i Dubai för två år sedan och föreställer framsidan av ett paket billiga kalsonger.Mening med detta? Jo, den bilden är kul för oss som inte gillar att bli fotograferade. Den visar nämligen att även fotomodeller kan se rätt kassa ut på kort.
  


På de andra bilderna ser man att han faktiskt ser ut som en alldeles genomsnittlig fotomodell egentligen, det var bara det att ingen orkade sortera ut bilden där han hade kass hållning. Även kommersialismen missar att tillrättalägga verkligheten ibland. Kul att veta för oss som har databurken full av apfula bilder på oss själva.

2 kommentarer:

  1. Jag antar att det inte finns några liknande bilder på kvinnor i Dubai, eller?
    Förutom hållningen tycker jag alltid att sånna där modeller är rätt fula. Jag gillar inte Ken-docka-plastighet.

    SvaraRadera
  2. Hm, jag har inte riktigt tänkt på hur pass avklädda bilder på kvinnor man kan hitta i Dubai. Det råder inget bildförbud direkt, till exempel ser man reklamplakat med förföriska kvinnor med västerländskt utseende precis som här, men de brukar vara någorlunda påklädda. Jag skulle tro att affärskedjor är fria att visa underkläder på en kvinnlig modell på sina hyllor, men minns inget konkret exempel. Min man ska snart dit igen, så jag får helt enkelt be honom att leta efter bevis.

    SvaraRadera